Over de auteur

Jacco Valkenburg is een onafhankelijk recruitmentexpert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied, te weten ‘Recruiting Roundtable’. Ruim 20 jaar staat hij internationale organisaties succesvol bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces. Dit alles door slim gebruik te maken van nieuwe technologieën, arbeidsmarktcommunicatie en jarenlange expertise.

Met zijn bedrijf Recruit2 helpt hij organisaties succesvol om meer uit hun personeelswerving te halen, van strategie tot realisatie, met minder moeite. Met Refer2 biedt hij –als een van de weinige echte referral recritment specialisten– advies, training en ondersteuning om van iedereen een recruiter te maken. Daarnaast is hij eigenaar en trainer bij Recruiter University.

In 2009 werd Jacco Valkenburg verkozen tot ‘Best Social Recruiter’, niet zozeer omdat hij alle trucjes van LinkedIn kende maar vooral omdat hij van iedereen een recruiter weet te maken binnen een organisatie (onder andere met behulp van de inzet van sociale media). Op het sociale media gebied wist hij een LinkedIn groep te creëren met meer dan 200.000 leden en op Twitter, via meerdere accounts, ruim 300.000 volgers te krijgen.

Jacco is auteur van meerdere succesvolle boeken zoals ‘Recruitment via LinkedIn’, ‘Recruitment via Sociale Media‘, “Recruitment 3.0‘ en co-auteur van de bestseller ‘Solliciteren via LinkedIn’, samen goed voor meer dan 30.000 verkochte exemplaren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.